The Traveling Kid

Reiswieg of autostoeltje huren

Door een reiswieg of autostoeltje te huren zit jouw kindje altijd veilig tijdens een autorit op vakantie. Huur de reiswieg voor baby’s tot ongeveer 6 maanden oud of een autostoeltje voor kinderen vanaf 15 maanden. Met onze producten is een zorgeloze en comfortabele reis gegarandeerd en heb je de vrijheid om de mooiste plekken te ontdekken!
Ontdek nu ons assortiment!

Reiswieg huren Maxi cosi jade

Voor een autovakantie is deze reiswieg hét product dat zorgt voor een veilige en comfortabele liggende houding voor jouw baby tot 6 maanden.

Huren vanaf €35,- 

Reiswieg huren Maxi cosi jade isofix

De Jade reiswieg van Maxi-Cosi is alleen veilig te monteren met dit Isofix systeem. Heb je nog geen Isofix systeem? huur dan beide producten!

Huren vanaf €55,-

Autostoel huren Maxi cosi Nomad

Met de Maxi-Cosi Nomad heb je altijd een veilig autostoeltje bij de hand. Het is eenvoudig in gebruik, licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. Speciaal ontwikkeld voor de reislustige gezinnen waar veiligheid voorop staat.  

Huren vanaf €35,-

Benieuwd naar onze ervaringen met een reiswieg? Check onze blog en zie hoe enthousiast wij zijn over reizen met een reiswieg!

Onze tevreden avonturiers

Glen de Jong

Met de Osprey kinderdrager hebben wij de Spaanse kust bewandeld. Zonder deze kinderdrager hadden wij dit nooit gedaan! Wat een uitvinding.

5/5

Sander Granneman

Door het advies van The Traveling Kid een top vakantie gehad met de juiste kinderdrager. Keep up the good work!

5/5

Deel jouw ervaring met ons! #thetravelingkid

Scroll naar boven