The Traveling Kid

Kinderdrager huren

Door een kinderdrager te huren heb je de vrijheid om te hiken op jouw vakantie. Creëer onvergetelijke avonturen met jullie kleintje veilig op jullie rug. Bij The Traveling Kid huur je een kinderdrager altijd inclusief zonneklep en regenhoes. Wil je testen of een rugdrager iets voor jou is? Huur een  kinderdrager en verken de wereld samen!  Ontdek nu ons assortiment!

kinderdrager huren

Topkwaliteit tas met veel opbergruimte en zeer comfortabel draagcomfort. Ontwikkeld voor de langere wandeltochten of backpack vakanties.

Huren vanaf €55,- 

kinderdrager huren

Een erg comfortabel lichtgewicht tas die compacter kan worden opgeborgen dan de andere tassen in dit segment. Geschikt voor day hikes vanwege het lagere gewicht.

Huren vanaf €45,-

Thule staat bekend om de degelijke en goed doordachte materialen. Zo ook de Sapling. Door de grote opbergruimte en prettig draagcomfort geschikt voor langere wandelingen op backpack vakanties.  

Huren vanaf €55,- 

De Deuter kid comfort is makkelijk in gebruik en heeft alle eigenschappen die een goede draagtas hoort te hebben. Door de kleinere opbergruimte en gekozen frame geschikter voor day hikes.

Huren vanaf €45,-

Deze comfort active heeft dezelfde eigenschappen als de ‘’gewone’’ comfort tassen van Deuter. Omdat de schouderbanden bij de active SL smaller zijn bevestigd aan de tas sluit deze prettiger aan bij vrouwen.

Huren vanaf €45,-

Onze tevreden avonturiers

Glen de Jong

Met de Osprey kinderdrager hebben wij de Spaanse kust bewandeld. Zonder deze kinderdrager hadden wij dit nooit gedaan! Wat een uitvinding.

5/5

Sander Granneman

Door het advies van The Traveling Kid een top vakantie gehad met de juiste kinderdrager. Keep up the good work!

5/5

Deel jouw ervaring met ons! #thetravelingkid

Scroll naar boven