The Traveling Kid

OVER ONS

Door passie gedreven en met onze eigen reiservaring willen wij jouw helpen!

The Traveling Kid

Dat jij onze website bezoekt, betekent dat je op reis wilt gaan met je kind of kids, wat leuk! Om je vakantie onvergetelijk te maken hopen wij dat we je kunnen helpen met de juiste materialen. Daarom leggen we graag uit wie er achter The Traveling Kid staan;

Wij zijn Tim en Amber Dijkman. Sinds wij elkaar hebben leren kennen in 2010, hebben we altijd dezelfde gedachten gehad over de vakantie-invulling. Voor ons geen 10-daagse ligvakantie op een strandbedje. Wij wilden de wereld ontdekken en actief bezig zijn. Eerst binnen Europa, maar later ook backpackend door verschillende continenten.

"Een goede planning en de juiste materialen maken de vakantie"

Toen in 2020 corona uitbrak, stonden er verschillende reizen op de planning. De vliegtickets naar Indonesië waren al geboekt. Zo zouden wij nog een keer een verre reis maken voordat wij aan kinderen wilden beginnen, want dat zou met een baby veel te lastig zijn, toch? Vanwege corona kwamen de reisplannen tot stilstand en kwam de kinderwens naar voren. En zo werd in 2021 onze dochter Mia geboren. Toen de beperkingen werden opgeheven, bleek onze reislust echter nog niet verdwenen.

Tijdens onze eerste vakantie in Limburg, met een drie maanden oude baby, bleek dat wandelen eigenlijk prima ging. Een paar weken later ging de reis met de auto naar Spanje. En ook hier bleek dat er verrassend weinig beperkingen tijdens de reis waren. Dat smaakte naar meer! Ondertussen zijn we naar Curaçao en Indonesië geweest én hebben we Mia’s tweede verjaardag in Havana gevierd.

Iedere keer zijn we het met elkaar eens dat een goede planning en de juiste materialen essentieel zijn. Daarom besloten we, zonder het uitgeprobeerd te hebben, enkele artikelen zelf aan te schaffen. En dat was best een risico bij de vaak dure aankopen.

Toen een vriend vroeg of hij onze draagtas kon lenen voor een wandelvakantie, kwam alles samen en is The Traveling Kid geboren. Een bedrijf dat iedereen de kans biedt om topkwaliteit reisspullen te huren voor kinderen. Waarom ons huidige aanbod? Dit zijn allemaal artikelen waarvan wij zelf hebben ondervonden dat we ze nodig hebben en alles is door ons zelf getest.

Deel jouw ervaring met ons! #thetravelingkid

Scroll naar boven