The Traveling Kid

Reisbedje huren

Door het juiste reisbedje te huren ben je verzekerd van goede nachtrust voor jou en je kindje. Onze bedjes zijn geselecteerd op gebruiksgemak. Allemaal super eenvoudig in-en uit te klappen en geschikt voor zowel baby’s als peuters. Op verre reis of een vakantie met de auto? Voor iedere type vakantie hebben wij een geschikt reisbedje.

Wij verhuren onze bedjes ook voor langere tijd tegen een voordelig tarief. Geen zin in dure aanschafkosten voor een bedje? Huur dan een van onze bedjes! Neem contact op per mail of WhatsApp voor meer informatie.
Ontdek nu ons assortiment!

Reisbedje huren

Ideaal lichtgewicht reisbedje dat dat zowel geschikt is als wieg, bed en box. Door het speciaal ontwikkelde frame in een seconde opvouwbaar.

Huren vanaf €25,-

Reisbedje huren

Dit innovatieve bedje, waar ventilatie het uitgangspunt is, is zeer makkelijk in gebruik. Door de twee soorten lighoogtes geschikt voor zowel baby’s als een dreumes.

Huren vanaf €25,-

Dé oplossing als je geen groot campingbedje mee kan nemen. Door het zeer compacte formaat neemt het veel minder ruimte in beslag. Met het pop-up principe snel uitgeklapt. 

Huren vanaf €20,-

Een compact mee te nemen opblaasbaar bedje. Ideaal als jouw baby geen eigen vliegtuigstoel heeft maar wel moet slapen.

Huren vanaf €10,-

Wij kiezen bewust voor deze reisbedjes omdat ze zo goed beoordeeld worden!

Onze tevreden avonturiers

Glen de Jong

Met de Osprey kinderdrager hebben wij de Spaanse kust bewandeld. Zonder deze kinderdrager hadden wij dit nooit gedaan! Wat een uitvinding.

5/5

Sander Granneman

Door het advies van The Traveling Kid een top vakantie gehad met de juiste kinderdrager. Keep up the good work!

5/5

Deel jouw ervaring met ons! #thetravelingkid

Scroll naar boven