The Traveling Kid

Buggy huren

Door een buggy te huren voor op vakantie ontdekken jullie de mooiste plekken terwijl jouw kindje comfortabel kan liggen. Heb je geen buggy of zoek je er een die makkelijk mee te nemen is op vakantie? Huur dan een buggy! Geschikt voor verschillende leeftijden en geselecteerd op compactheid en kwaliteit!
Ontdek nu ons assortiment!

Babyzen yoyo buggy huren

Door het zeer compacte ontwerp en lage gewicht mee te nemen als handbagage. Ligt erg comfortabel voor jou baby. Het is als geheel in te klappen en hierdoor zeer makkelijk in gebruik. Geschikt van 0-6 maanden.

Huren vanaf €60,-

Babyzen yoyo buggy huren

Deze buggy heeft hetzelfde frame als de Newborn versie van de yoyo, maar dan met ander zitvlak. Deze buggy kun je huren wanneer jouw kindje ouder dan 6 maanden oud is.

Huren vanaf €55,-

Babyzen yoyo buggy parasol

Deze parasol is ter uitbreiding van de babyzen yoyo buggy’s en geeft extra schaduw.

Huren vanaf €8,-

Zeer eenvoudig in en uit te klappen buggy met een klein formaat en hierdoor mee te nemen als handbagage. Fijne buggy om te huren voor op vakantie! Door de verschillende ligstanden en grote zonnescherm ligt jouw kindje altijd comfortabel.

Huren vanaf €55,-

Deze makkelijk in te klappen buggy geeft ideaal comfort aan jouw kindje door de lange rugleuning en voetensteun. Is iets zwaarder dan zijn concurrenten maar nog steeds als draagtas mee te nemen.

Huren vanaf €50,-

Onze tevreden avonturiers

Glen de Jong

Met de Osprey kinderdrager hebben wij de Spaanse kust bewandeld. Zonder deze kinderdrager hadden wij dit nooit gedaan! Wat een uitvinding.

5/5

Sander Granneman

Door het advies van The Traveling Kid een top vakantie gehad met de juiste kinderdrager. Keep up the good work!

5/5

Deel jouw ervaring met ons! #thetravelingkid

Scroll naar boven