The Traveling Kid

Draagzak huren

Het huren van een draagzak is zo geregeld bij The Traveling Kid. Met een goede draagzak heb je de vrijheid om samen het avontuur aan te gaan. De draagzakken die wij verhuren zijn ergonomisch verantwoord, allemaal zelf getest en ook door andere als beste beoordeeld. Omdat onze draagzakken gemaakt zijn van verschillende soorten materialen, hebben wij altijd een draagzak die past bij jullie behoeftes. Ga je op vakantie of wil je gewoon een degelijke draagzak voor thuis? Zoek niet verder en huur vandaag nog de beste draagzakken die er op de markt zijn!

Wil je de draagzak voor enkele maanden huren? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons een mailtje voor verdere informatie.
Ontdek nu ons assortiment!

Draagzak huren

De kinderdrager met de best geteste ventilatie. Mede door de aanwezigheid van een kapje voor zonbescherming ideaal tijdens wandelingen in warme condities. 

Huren vanaf €20,-

Draagzak huren

Een prettige en luchtige draagzak die erg geschikt is om mee te gebruiken tijdens actieve vakantie met warm weer.

Huren vanaf €20,-

Met deze comfortabele katoenen draagzak kun je jouw kindje zowel in buik als rug positie dragen. Geschikt voor alledaagse activiteiten.

Huren vanaf €10,-

Een must-have om jouw kindje comfortabel tegen je aan te houden tijdens alle daagse activiteiten. Geschikt vanaf geboorte tot 3 jaar oud.

Huren vanaf €15,-

Onze tevreden avonturiers

Glen de Jong

Met de Osprey kinderdrager hebben wij de Spaanse kust bewandeld. Zonder deze kinderdrager hadden wij dit nooit gedaan! Wat een uitvinding.

5/5

Sander Granneman

Door het advies van The Traveling Kid een top vakantie gehad met de juiste kinderdrager. Keep up the good work!

5/5

Deel jouw ervaring met ons! #thetravelingkid

Scroll naar boven