The Traveling Kid

Fietskar huren

Een fietskar huren bij The Traveling Kid is ideaal voor daguitjes of een fietsvakantie. Voor de avonturiers die liever actief bezig zijn is een fietskar de ideale oplossing. Ontdek de bijzondere plekken terwijl jouw kindje comfortabel in de kar zit of ligt. De kar kan achter een gewone fiets en een racefiets. De juiste koppeling leveren wij uiteraard gratis mee. Wat deze fietskar zo bijzonder maakt? In een handomdraai heb je de fietskar omgebouwd tot wandelwagen. Hierdoor is het lopen in een pretpark of een stad nog comfortabeler. 

Kies voor het huren van een fietskar en ga op een actieve vakantie of een weekendje weg. Deze erg comfortabele fietskar is geschikt voor twee kinderen en heeft veel bagageruimte.

Huren vanaf €65,-

Een hangmat waarin jouw baby tot 10 maanden kan liggen tijdens wandelingen met de Thule Fietskar

Huren vanaf €10,-

Twijfel je of een fietskar huren iets voor jou is?
Check deze review over het gebruik van de Thule Coaster XT2

Wij kunnen je altijd van advies voorzien. Benieuwd naar onze ervaringen met de Thule Coaster fietskar? Kijk deze blog en krijg gelijk wat inspiratie!

Onze tevreden avonturiers

Glen de Jong

Met de Osprey kinderdrager hebben wij de Spaanse kust bewandeld. Zonder deze kinderdrager hadden wij dit nooit gedaan! Wat een uitvinding.

5/5

Sander Granneman

Door het advies van The Traveling Kid een top vakantie gehad met de juiste kinderdrager. Keep up the good work!

5/5

Deel jouw ervaring met ons! #thetravelingkid

Scroll naar boven