...

The Traveling Kid

Een buggy mee in het vliegtuig? Dit zijn onze keuzes!

Buggy vliegtuig

Waarom is een goede buggy in een vliegtuig een must?

Zeker op de grotere vliegvelden ben je wel even aan het wandelen voordat je bij de gate aankomt. Het is dan heel handig als jouw kleintje comfortabel in de buggy kan liggen. Maar ook op kleinere vliegvelden is een buggy een must. Als de vliegtijden niet optimaal zijn, kan de kleine toch nog even rusten voordat de indrukwekkende vliegreis van start gaat.

Is iedere buggy dan geschikt voor een vakantie met een vliegtuig? Nee, absoluut niet. De bagageregels bij de verschillende vliegmaatschappijen worden steeds strenger. Op dit moment worden alleen nog compacte reisbuggy’s of paraplu buggy’s geaccepteerd. Het maximale gewicht is 10 kg. Het pakket moet als geheel in te klappen zijn. Een losse reiswieg meenemen telt als bagage

Wij zijn geen fan van paraplubuggy’s. Vaak zijn deze van matige kwaliteit en kan de rugsteun niet plat. Hierdoor kan de kleine niet lekker liggen. De compacte reisbuggy is de beste optie! Deze zijn gebruiksvriendelijk, bieden het hoogste comfort en zijn ingeklapt makkelijk mee te nemen. Dit type buggy mag tot de gate worden meegenomen, waardoor jouw baby of peuter tot het laatste moment comfortabel kan liggen en slapen. Ideaal toch! Helaas zijn compacte reisbuggy’s vrij duur. Huur daarom bij ons de beste buggy’s voor een zorgeloze vakantie.

“Een compacte buggy is mee te nemen tot de gate.”

Welke buggy's bieden wij aan?

Allereerst een buggy speciaal voor baby’s. De Babyzen YoYo Newborn is een unieke buggy omdat de reiswieg aan het frame gemonteerd zit. Hierdoor is deze als geheel in te klappen. Jouw baby kan dus tot de gate heerlijk liggen. Door de grote zonnekap is deze buggy ook zeer tijdens wandelingen op de vakantiebestemming.

Buggy vliegen Babyzen newborn

Het grootte broertje van de Newborn is de Babyzen YoYo 6mnd+. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 22kg. De kleinste buggy van dit moment en met een gewicht van 6,2 kg heel erg makkelijk mee te nemen. Een buggy die vaak te zien is in het vliegtuig.

Een andere topper uit de categorie compacte buggy’s is de Joolz Aer +. Deze buggy heeft een erg grote zonneklep, waardoor genoeg schaduw verzekerd is. Met een simpele handeling is de buggy met één beweging in te klappen. De Joolz Aer+ is de meest populaire buggy om mee te nemen tijdens een vliegreis.

Joolz Aer Buggy huren

De buggy’s zijn behoorlijk aan de prijs. Daarom bieden wij ook een budget vriendelijke mogelijkheid aan. De Easywalker Miley2. De wielen zijn wat kleiner en is een fractie groter dan zijn concurrenten. Verder is het echt een fantastische, en naar onze mening, onderschatte buggy. Het inklapmechanisme is vergelijkbaar met de Joolz Aer buggy, de rugleuning is volledig plat te maken en er zit een handige reistas bij. 

Buggy vliegen Easywalker Miley2

Huur je een buggy bij ons voor een vakantie wanneer je gaat vliegen? De huurprijs is altijd inclusief regenhoes en beschermende reishoes.

Scroll naar boven