...

The Traveling Kid

Stokke JetKids vliegtuigkoffer

Huur de Stokke Jetkids vliegtuigkoffer en heb een koffer en bedje ineen waardoor jouw kindje comfortabel kan slapen tijdens een vlucht.

25.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Let op! Na het plaatsen van uw reservering ontvangen u binnen 24 uur een bevestigingsmail met nadere instructies. Pas na het volgen van de vervolginstructies is de boeking definitief

Product omschrijving

Omdat vliegen voor iedereen comfortabel moet zijn is het de beste optie om de Stokke Jetkids vliegtuigkoffer te huren. Voor je kind biedt de vliegtuigkoffer een speelse en comfortabele reiservaring. Met zijn kleurrijke en aantrekkelijke ontwerp voelt de koffer aan als een echt feestje voor je kleintje. Bovendien kan de koffer eenvoudig worden omgevormd tot een comfortabel zitje met een zachte, gewatteerde zitting en verstelbare voetsteunen, zodat je kind comfortabel kan zitten en ontspannen kan liggen tijdens de vlucht.

Voor ouders biedt de Stokke JetKids Vliegtuigkoffer ultiem gemak en functionaliteit. Naast het bieden van een comfortabele zitplaats voor je kind, fungeert de koffer ook als handige handbagage met voldoende opbergruimte voor alle benodigdheden van je kleintje. Dankzij het duurzame en stevige ontwerp kan de koffer ook worden gebruikt als trek- of duwtrolley, waardoor het gemakkelijk is om door drukke luchthavens te manoeuvreren. Ga je dus op vliegreis en zoek je comfort? Door de Stokke Jetkids vliegtuigkoffer te huren begint de vakantie fantastisch!

Specificaties

Gewicht:6.6 kg
Geschikt voor: leeftijd van 2 tot 7 jaar
Afmetingen: 46 x 20 x 36
Inhoud: 20 l

  • Geschikt voor een dreumes, peuters en kinderen van 2 tot 7 jaar
  • Maakt van een vliegtuigstoel een comfortabel bed
  • Ook te gebruiken als ride-on kinderkoffer
  • Nieuwe functie: opbergruimte in de deksel
  • Goedgekeurd door de meeste luchtvaartmaatschappijen
  • Voorwieltjes kunnen draaien en zijn voorzien van vering
  • Maximaal draaggewicht: 35 kg
  • Inhoud: 20 liter

Handleiding

Deel jouw ervaring met ons! #thetravelingkid

Scroll naar boven