...

The Traveling Kid

Joolz Aer+ buggy

Zeer eenvoudig in en uit te klappen buggy met een klein formaat. Mede door de handige draagband mee te nemen als bagage. Door de verschillende ligstanden en grote zonnescherm ligt jouw kindje altijd comfortabel.

55.00

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Let op! Na het plaatsen van uw reservering ontvangen u binnen 24 uur een bevestigingsmail met nadere instructies. Pas na het volgen van de vervolginstructies is de boeking definitief

Product omschrijving

Door de Joolz Aer+ buggy te huren kies je een compacte en lichtgewicht kinderwagen die stijl, functionaliteit en kwaliteit moeiteloos combineert.Het is daarom logisch dat de deze buggy als een van de beste onder de compacte buggy’s wordt genoemd.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Joolz Aer + is zijn compacte ontwerp. Deze kinderwagen is ontworpen met het oog op gemakkelijke manoeuvreerbaarheid, zelfs in de meest krappe ruimtes. Of u nu door drukke winkelstraten loopt of door smalle gangpaden in restaurants navigeert, de Joolz Aer + is uw betrouwbare metgezel die niet in de weg staat. Daarnaast is het innovatieve inklapmechanisme van de kinderwagen een gamechanger voor ouders die vaak onderweg zijn. Met slechts één handeling kan de Joolz Aer + moeiteloos worden opgevouwen tot een compact pakket dat gemakkelijk in de kofferbak van uw auto past, waardoor het reizen met uw kleintje een fluitje van een cent wordt.

Naast zijn compacte formaat is de Joolz Aer + ook buitengewoon licht van gewicht, wat het perfect maakt voor ouders die veel onderweg zijn. Of u nu de metro neemt, door de stad wandelt of op reis gaat, deze kinderwagen tilt het gewicht van uw schouders. Ondanks zijn lichte constructie biedt de Joolz Aer + nog steeds de superieure kwaliteit waar Joolz om bekend staat. Elk aspect van de kinderwagen, van de duurzame materialen tot de soepele en comfortabele rit, is ontworpen met het welzijn van zowel ouder als kind in gedachten.

De voorwaarden voor handbagage kunnen per luchtvaartmaatschappij verschillen. Wij raden je dan ook aan om contact op te nemen met je luchtvaartmaatschappij voor meer details over de voorwaarden voor handbagage.

Specificaties

Gewicht: 6 kg
Geschikt voor: Vanaf 6 maanden, tot 22 kg
Afmetingen ingeklapt: 53,5X45X21,5
Afmetingen uitgeklapt:83X45X105,5

  • Ruime boodschappen mand, geschikt tot 5kg
  • Waterafstotend materiaal met UV-bescherming (UPF 50+).
  • Verstelbare rugleuning
  • Extra ventilatievensters
  • Super eenvoudig in- en uit te vouwen
  • Beschikt over een voetrem
  • Zwenkwiel kan worden vastgezet
  • Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1888
  • Inclusief  transporttas
  • Inclusief regenhoes

Handleiding

Deel jouw ervaring met ons! #thetravelingkid

Scroll naar boven